Як я навчилася готувати соковиту курку в духовці

0 Replies, 13 Views

Раніше я ставилася з побоюванням до цієї страви. Мені ввижалися численні труднощі: то м'ясо вийде сухим, то верх підгорить, а середина залишиться сирою, то воно не пропечеться всередині. Я надавала перевагу вареним стравам — звичніше та спокійніше.

Доля внесла свої корективи, коли до нас несподівано завітали гості, а в холодильнику була лише ціла курка. Терміново пригадувала рекомендації, які читала в інтернеті. Я швидко проглянула різні варіанти приготування, вивчила, за якої температури запікати, чим замаринувати, щоб м'ясо тануло в роті, і як не прогаяти момент готовності.

Основним страхом було, чи не зіпсую ніжне м'ясо. Але коли дістала золотисту, ароматну курку з неймовірним ароматом, зрозуміла — вийшло! Вона була ніжною та м'якою, рум'яною з усіх боків і надзвичайно апетитною. Присутні оцінили страву, а я здобула впевненість у кулінарних здібностях.

Варто зауважити, на сайті https://yamamashka.khmelnytskyi.ua/ я знаходила натхнення для маринаду для маринаду та подачі. Відтоді курка в духовці — те, що я готую найчастіше, яку я подаю до святкового столу й у будні. І найкраще, що духовка робить усе сама, поки духовка доводить страву до досконалості.

Usuarios navegando en este tema: 2 invitado(s)