Усі, хто розбирається у постільній білизні? Відкопав корисний сайт

0 Replies, 3 Views

Привіт усім! Хочу розповісти про одним місцем, можливо кому буде корисно. Останнім часом прямо біда почав помічати, що прокидаюсь розбитий, часто прокидаюся, а з самого ранку почуваюся, наче й не спав. Списував на нерви, на атмосферний тиск, а жінка видала: "Треба оновити постіль на якісну, а не цю синтетику з ринку". І отут я пішов в інтернет.

Якщо чесно, вважав, що вибір постільного комплекту - це тільки "колір сподобався чи ні". Виявилося, то цілий всесвіт. Там тобі і бязь, і ранфорс, сатин... А я в цих термінах був нуль, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com.

Народ, це ж джерело знань! Реально завис на годину. Там прямо як в підручнику: по поличках описані усі матеріали, від бюджетної бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є таблиця з порівнянням щільності та того, скільки циклів прання витримає матеріал. Дуже допомогло зрозуміти, чому якийсь комплект коштує 800 грн, а другий — 2500.

З цікавого для себе зрозумів:
- Виявляється, насправді, українські та європейські розміри сітки суттєво різняться, і перед замовленням треба озброїтися сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто вірити ярлику «євро».
- Хто б міг подумати, що фланель влітку — це пекло, а якісний сатин дійсно охолоджує, бо в цієї тканини структура особливе.
- На сайті написано, як прати, щоб принт не вицвів через місяць. Болісна тема для нас, у кого пралка паше без вихідних.

Коротше кажучи вирішили замовити на пробу сатиновий комплект від нашого бренду (підтримали так би мовити своїх). Поки все чудово — сплю як немовля, білизна дуже приємна на дотик, не ковзає й не б'є струмом.

Загалом, якщо ви, як і автор, до цього моменту думали, що підодіяльник — це не та річ, в що треба розбиратись, щиро раджу почитати огляд на тому сайті. Справді економить нерви на вибір та рятує від покупки неякісної речі. Усім міцного сну!

Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)